SPEAKERBUILDER|DK
> Forside < Login

Inhold

Community

Software

Mere om

Om SpeakerBuilder - Sidst rettet af Henrik Høegh - Sidst rettet 30-09-2010 Download as PDF

SpeakerBuilder ejes idag af Henrik Høegh og køres som et privat hobby projekt.

PT er der en begrænset indtægt fra Google reklamer på vores forum, men ikke nok til at drive websiden alene.

Jeg arbejder som software udvikler, og forsøger derfor i fritiden også at bidrage her. Pro.SpeakerBuilder.dk er mit nuværende projekt, hvilket kan kategoriseres som verdens mest advanceret online kabintberegner. Programmet er gratis at bruge, men der vil kun være adgang til parametre tilhørende enheder hvis distributører har hjulpet sitet her (på den ene eller anden måde). 

Meningen med sitet her er, at lave et samlingssted for folk med interesse for selvbyg af højttalere. Vi har idag et velfungerende forum med yderst kompetente brugere der hjælper med spørgsmål.

Jeg forsøger også og finde tid til mindre projekter som f.eks. vores online Duelund Synkron beregner. Den finder du også i menuen. Den kan beregne targetkurver for Duelund 2 og 3 vejs delefiltre. Disse er anvendelige i f.eks. LspCAD hvis man vil lave en Duelund højttaler.

Når jeg har tid, hjælper jeg også gerne folk med især delefiltre. Jeg har Clio 7.3 kørende og det står klart til folk der har brug for hjælp. Jeg forlanger kun at man spørger pænt, og at jeg har tid. Hvis man har Clio målinger hjælper jeg også gerne med simulering af delefiltre i f.eks. LspCAD.

Siden har startede for længe siden på softica.dk. Siden købte jeg domainet speakerbuilder.dk og her har det kørt siden. Jeg ville have købt boxbuilder.dk og kaldt min beregner for boxbuilder, men et firma jeg forsøgte at hjælpe så muligheden og købte det inden jeg nåede det. Domænet har været ubrugt siden 2003 hvor det blev købt.

Heldigvis er der firmaer med en bedre moral i Danmark. Til dem vil jeg gerne sige tak for al den hjælp i har givet. 

Med venlig hilsen

Henrik Høegh

© 2010 Speakerbuilder.dk